Pregledani

Nema proizvoda za prikaz!

PROIZVOD JE POVUČEN IZ PRODAJE I NE MOŽE SE VIŠE PORUČITI. STRANICA JE DOSTUPNA ZBOG TEHNIČKE DOKUMENTACIJE O ARTIKLU. NOVU VERZIJU OVOG PROIZVODA MOŽETE PORUČITI OVDE.

SparkFun Part Number: DEV-11343

Opis: Da li ste Java developer koji traži dodatne hardverske mogućnosti ulaza i izlaza za vašu Android ili PC aplikaciju? U tom slučaju, IOIO-OTG je prava stvar za vas. IOIO-OTG (izgovara se “jo-jo-O-T-G”) je razvojna ploča posebno dizajnirana baš za tu namenu. Poseduje PIC mikroprocesor koji ima ulogu mosta za povezivanje aplikacije na vašem PC ili Android uređaju sa niskonaponskim periferijama u koje spadaju GPIO, PWM, ADC, I2C, SPI, i UART. Biblioteka kodova na nivou aplikacije (app-level library) vam pomaže da napišete kontrolni kod za niskonaponske periferije na isti način na koji biste pisali za bilo koju Java aplikaciju.

Ono šta IOIO-OTG izdvaja od prethodnih IOIO ploča je sposobnost da iskoristi USB On-The-Go specifikaciju da bi se koristila kao host ili dodatna periferna oprema (device mode). Postoji više načina da povežete IOIO sa vašom Java aplikacijom. Ako je aplikacija pokrenuta na vašem Android uređaju, IOIO-OTG će se ponašati kao USB host i snabdevaće vaš dodatni uređaj energijom (što znači da će IOIO-OTG-u trebati sopstveni izvor energije). Ako vaša aplikacija radi u okviru Windows, Linux ili OSX machine operativnog sistema, IOIO-OTG će preći u režim rada uređaja i predstaviće se kao virtuelni serijski port. Kad je u režimu rada perifernog uređaja IOIO-OTG može da se napaja preko hosta! Povezivanjem USB Bluetooth adaptera učiniće da se IOIO-OTG pojavi kao Bluetooth serijska konekcija i onda ćete imati bežičnu vezu.

Prekidač na ploči može da se koristi kako bi se IOIO-OTG prebacio u ulogu hosta, ali najveći deo vremena ploča može da ostane u automatskom (“auto”) režimu u kom će preko konekcije detektovati svoju ulogu. IOIO-OTG ploču isporučujemo sa instaliranim V4.00 bootloader-om i V3.30 firmware aplikacijom. Nove verzije firmware aplikacije se često pojavljuju i nadogradnja se može vršiti bez korišćenja IOIODude aplikacije.

Ploča ima JST konektor za povezivanje LiPo baterije i nekoliko pinskih letvica izvučenih za poveziavanje sa napajanjem i masom. Trimper potenciometar na ploči vam omogućava da podesite jačinu struje u slučaju kada se IOIO-OTG koristi kao host. Sadrži USB-A tip do micro-A OTG kabl koji vam pruža opciju da android uređaj prikačite na micro-USB port na ploči koristeći kabl koji ide uz android uređaj.

Sadrži:

  • IOIO-OTG razvojnu ploču
  • USB ženski-A tip do mikro-A kabl

Dokumenti:


* Originalni opisi i fotografije SparkFun-ovih proizvoda su korišćeni uz dozvolu Sparkfun-a.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

IOIO-OTG razvojna ploča, DEV-11343

  • Prodavac: SparkFun
  • Tip: 012LAB-10014
  • Raspoloživost: Povučen iz proizvodnje/prodaje
  • 0,00

  • Bez PDV-a: 0,00

Slični proizvodi

Kit za dijagnostiku automobila (Car Diagnostics Kit Retail), RTL-10769

Kit za dijagnostiku automobila (Car Diagnostics Kit Retail), RTL-10769

SparkFun Part Number: RTL-10769 Opis: Ovo proizvod je identičan kao OBD-II UART. Ra..

7.995,00 Bez PDV-a: 6.662,50

OBD-II konektor (OBD-II connector), DEV-09911

OBD-II konektor (OBD-II connector), DEV-09911

SparkFun Part Number: DEV-09911 Opis: OBDII dijagnostika na ploči je standard koji ..

895,00 Bez PDV-a: 745,83

OBD-II na DB9 kabl,  CAB-10087 (OBD-II to DB9 Cable)

OBD-II na DB9 kabl, CAB-10087 (OBD-II to DB9 Cable)

SparkFun Part Number: CAB-10087 Opis: Ovaj kabl vam omogućava da se priključite na pinove OBD..

1.495,00 Bez PDV-a: 1.245,83

IOIO-OTG razvojna ploča (IOIO-OTG - V2.2), DEV-13613

IOIO-OTG razvojna ploča (IOIO-OTG - V2.2), DEV-13613

SparkFun Part Number: DEV-13613 Opis: Da li ste Java developer koji traži dodatne hardve..

5.495,00 Bez PDV-a: 4.579,17

Tagovi: ioio-otg, razvojna ploča, ploča, java developer