O nama


012LAB 

012LAB predstavlja tim stručnjaka i zaljubljenika u elektroniku koji želi ovu tehničku nauku da približi korisnicima svih uzrasta i nivoa znanja, počevši od najmlađih koji u svet elektronike ulaze kroz igru i zabavu, preko amatera i hobista koji teže da prošire svoje znanje i što lakše ostvare svoje ideje, do profesionalaca koji žele da budu uspešniji i efikasniji u svom poslu.

Kako bi podstakli mlade da se bave tehničkim naukama, a onima koji žele pomogli da unaprede svoja praktična znanja iz elektronike, organizujemo klasične i onlajn kurseve i radionice, nudimo video tutorijale i druge vrste edukativnog materijala. Pored toga, na našem sajtu možete da pronađete najnovije vesti o aktuelnim događajima, zanimljivostima kao i najnovijim dostignućima iz sveta elektronike.

012LAB omogućava brzu i povoljnu nabavku “uradi sam” elektronike (razvojnih kompleta), elektronskih komponenti i najaktuelnijih razvojnih alata, a korisnicima sa specifičnim zahtevima pruža i uslugu projektovanja namenskih proizvoda. Uz to obezbeđujemo kompletnu tehničku podršku i garanciju na kupljenu robu i izvršene usluge.

Takođe, pomažemo našim klijentima da razvoju sopstvene proizvode, koje kreiramo u skladu sa njihovim željama i potrebama, i koji su spremni za plasman na globalno tržište. Otvoreni smo za različite modele saradnje sa zainteresovanim partnerima. Firmama nudimo veleprodaju, pojedincima odgovarajućeg obrazovanja, i onima kojima je "uradi sam" elektronika način života, saradnju i posao, a za one koji preporučuju naše proizvode i usluge stimulaciju kroz sistem nagrađivanja.


Međunarodni ugovori 012LAB

012LAB je zvanično imenovana i ovlašćena kao Sertifikovani Distributer kompanije SpakFun Electronics, najvećeg svetskog proizvođača ”uradi sam“ elektronike i open source hardvera. Takođe, 012LAB je Raspberry Pi ovlašćeni prodavac, kao i Arduino/Genuino ovlašćeni prodavac. Zahvaljujući tome imamo mogućnost da ponudimo veoma širok asortiman “uradi sam” proizvoda po najpovoljnijim cenama i uz vrhunsku tehničku podršku.


E-Trustmark - sertifikat oznake poverenja za 012LAB

012LAB DOO kompanija je ispunila sve neophodne kriterijume za dobijanju oznake poverenja (E-Trustmark ) koju dodeljuje projekat Razvoj elektronskog poslovanja, koji finansira Evropska unija, a čiji su korisnici Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo privrede Republike Srbije. Dodelom ovog sertifikata prepoznaje se posvećenost i trud koji je naša organizacija uložila da bi dostigla visoke standarde etičkog ponašanja u komunikaciji sa e-potrošačima i rezultat je rigoroznog procesa evaluacije od strane stručnjaka koji rade na projektu. Dodelom ovog sertifikata stekli smo pravo da na odgovarajućim stranicama na našem vebsajtu postavimo E-Trustmark logo projekta Razvoj elektronskog poslovanja, koji pokazuje da smo kompanija kojoj se može verovati kada je reč o isporuci roba ili pružanju usluga koje nudimo. Na stranici projekta Razvoja elektronskog poslovanja dostupan je i sam E-Trustmark sertifikat za 012LAB DOO.