Informacije o dostavi i plaćanju

Poštovani zaljubljenici u “uradi sam” elektroniku i robotiku!


Dostava/Isporuka:

1. Kurirskom službom - 012LAB uobičajeno vrši isporuku robe preko kuriske službe. Isporuka, kao i povraćaj robe se vrši kurirskom službom Post Express.

2. Lično preuzimanje - za kupce kojima je hitno ili iz drugih razloga žele lično da preuzmu robu, mogu to da urade na našoj adresi Ruzveltova 1a (2. sprat), nakon što prethodno izvrše plaćanje robe na naš račun, uz prezentovanje dokaza o uplati. Takođe, u tom slučaju potrebno je najaviti dolazak kako bismo na vreme pripremili robu i dokumentaciju za isporuku.


Način plaćanja:

1. Pouzećem - plaćanje pouzećem dostavljaču kurirske službe Post Express-a prilikom isporuke robe, odnosno tokom prijema robe i računa za isporučenu robu. Tom prilikom kuriru se plaća i provizija za uplatu preko Pošte Srbije od 1% (minimalno 45 dinara).

2. Plaćanje na naš račun (u Pošti, banci ili onlajn nalogom bez provizije). NAPOMENA: nije moguće izvršiti plaćanje na licu mesta (gotovinom, karticom, čekom), već samo na gore opisane načine.


Fiksan trošak dostave od 250 dinara po pošiljci je uračunat u svaku onlajn narudžbu. Svaka onlajn narudžba će pre isporuke biti proverena telefonskim putem.


Nama je u najvećem interesu zadovoljstvo naših kupaca, tako da Vas molimo da ukoliko imate bilo kakvu primedbu na isporuku (rok isporuke, kvalitet pakovanja, isporučena roba, komunikacija sa nama) da nam to javite na e-mail adresu podrska@012lab.com, kako bismo Vam izašli u susret i kako bismo unapredili kvalitet naših usluga.


Takođe, molimo Vas da pročitate naša Pravila i uslove korišćenja.