Novosti

Sva nova dešavanja u vezi 012LAB od 01. avgusta 2013. možete pratiti na 012lab.rs

U narednom periodu težićemo da sve aktivnosti našeg edukativnog portala za uradi sam elektroniku i robotiku 012LAB budu na domenu 012lab.rs, dok će domen 012lab.com zadržati ulogu internet prodavnice.

Takođe, nova zbivanja možete pratiti preko Twiter-a ili naše Facebook stranice.

 

PRVA RADIONICA 012LAB - UVOD U SVET ELEKTRONIKE I ARDUINO

Kada: subota, 03.08.2013. u 10:00 sati
Gde:   Ruzveltova 1a, 11000 Beograd
 
Prvi put u Srbiji open-source i open-hardver radionica! Edukacija iz elektronike kroz prakticni rad. Najaktuelnije platforme: Arduino i Raspberry Pi!
 
Za više informacija i detalja pogledajte ceo članak o najavi prve radionice na: http://012lab.rs/prva-radionica-012lab-uvod-u-svet-elektronike-i-arduino


Za prijavu posaljite mejl na marketing@012lab.com sa vasim imenom, prezimenom i godistem. Da bismo mogli da nase radionice napravimo jos boljim i interesantnijim bilo bi nam od koristi da dodate informacije poput vaseg obrazovanja, trenutnog zanimanja...

 

Dragi naši zaljubljenici u uradi sam elektroniku i robotiku!

Sa zadovoljstvom možemo da podelimo sa vama ushićenje zbog početka rada online portala za uradi sam elektroniku i robotiku 012LAB. Portal je za sada u beta fazi, tokom koje ćemo unaprediti postojeće i dodati nove funkcionalnosti. Pozivamo vas da nam u tome pomognete svojim komentarima i sugestijama.

U okviru online portala nudimo vam mogućnost da iz prve ruke, na brz i jednostavan način dođete do elektronskih komponenti, modula, kompleta, alata i knjiga iz oblasti uradi sam elektronike i robotike. S obzirom da smo zvanično imenovani i ovlašćeni kao Sertifikovani Distributer kompanije SpakFun Electronicsnajvećeg svetskog proizvođača ”uradi sam“ elektronike i open source hardvera, potrudićemo se da opravdamo poverenje i postavimo nove standarde, kada je ova oblast u pitanju.

U okviru ponude modula na lageru, na raspolaganju su originalni moduli iz Arduino familije, konkretno Arduino Uno, Arduino Due, Arduino Leonardo, Arduino Fio, Arduino Pro Mini, kao i Raspberry Pi - Model B. Tu su i DC motori, step motori, LED moduli, LCD moduli, IOIO-OTG razvojna ploča i SparkFun kompleti. Uskoro će biti predstavljen pcDuino, nova moćna platforma kompatibilna sa Arduino dodacima, popularni MSP430 LaunchPad od TI (Texas Instruments), knjige iz oblasti elektronike, robotike, upoznavanja Arduino i Raspberry Pi platformi, elektronskih komponenti, HDMI i USB kablovi, kao i mnogi drugi zanimljivi proizvodi.

 

 


012LAB - Electronics for Everyone