Pregledani

Nema proizvoda za prikaz!

PROIZVOD JE POVUČEN IZ PRODAJE I NE MOŽE SE VIŠE PORUČITI. STRANICA JE DOSTUPNA ZBOG TEHNIČKE DOKUMENTACIJE O ARTIKLU.

SparkFun Part Number: DEV-10020

Opis: LaunchPad je razvojni alat proizvođača Texas Instruments (TI), jednostavan za upotrebu, namenjen početnicima kao i iskusnim programerima. LaunchPad u malom pakovanju nudi sve što je potrebno da bi se započeo projekat baziran na mikrokontroleru.

LaunchPad razvojni alat spada u nešto što TI naziva "Serijom ograničene vrednosti" (Value Line), što znači da su uređaji jeftini i pristupačni čak i za hobiste. Integrisano DIP (Dual Inline Package) podnožje omogućava da se svi 14 i 20 pinsi Value Line uređaji, bazirani na MSP430 mikrokontrolerima, ugrade na LaunchPad ploču radi jednostavnijeg programiranja, uklanjanja grešaka i monitoringa. Dobija se i neograničeno limitirano softversko razvojno okruženje za pisanje i debagovanje softvera. Zahvaljujući integrisanim tasterima, LED diodama i dodatnim ulazno-izlaznim pinovima, LaunchPad može da se koristi za kreiranje interaktivnih rešenja koja omogućavaju jednostavnu integraciju eksternih uređaja 

Napomena: Trenutno isporučujemo verziju 1.4.

Karakteristike:

  • Sadrži sav potreban hardver i softver za pokretanje. Unapred programirani uređaju i primeri kodova pomažu vam da počnete sa radom i brzo napredujete!
  • Sadrži razvojnu ploču, dva programibilna MSP430 mikrokontrolera, mini-USB kabl, PCB konektore za proširenje, eksterni kristal za povećanje tačnosti takta i nelimitirano softversko integrisano razvojno okruženje (integrated development environments -IDEs) – sve što vam je potrebno da odmah počnete.
  • Jednostavan uvod u MSP430 familiju mikrokontrolera. Dok se  zahtevi za aplikaciju menjaju, programi razvijeni na LaunchPad-u mogu da migriraju na naprednije MSP430 uređaje.
Dokumenti:

* Originalni opisi i fotografije SparkFun-ovih proizvoda korišćeni su uz dozvolu Sparkfun-a.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

MSP-EXP430G2 LaunchPad, DEV-10020

  • Prodavac: Texas Instruments
  • Tip: 012LAB-10108
  • Raspoloživost: Povučen iz proizvodnje/prodaje
  • 0,00

  • Bez PDV-a: 0,00

Slični proizvodi

TEXAS INSTRUMENTS  MSP-EXP430F5529LP USB LAUNCHPAD, 2357895

TEXAS INSTRUMENTS MSP-EXP430F5529LP USB LAUNCHPAD, 2357895

Opis: MSP-EXP430F5529LP je USB LaunchPad razvojni komplet za MSP430F5529 USB mikrokontroler...

2.995,00 Bez PDV-a: 2.495,83

Tagovi: launchpad, razvojni alat, texas instruments