LinkM - USB na I2C (LinkM - USB to I2C), COM-09903

LinkM - USB na I2C (LinkM - USB to I2C), COM-09903

LinkM - USB na I2C (LinkM - USB to I2C), COM-09903
LinkM - USB na I2C (LinkM - USB to I2C), COM-09903 LinkM - USB na I2C (LinkM - USB to I2C), COM-09903 LinkM - USB na I2C (LinkM - USB to I2C), COM-09903 LinkM - USB na I2C (LinkM - USB to I2C), COM-09903
Marka: SparkFun
Šifra artikla: 012LAB-10236
Raspoloživ: Možete naručiti e-mejlom
Cena: 4.995,00 din.
Cena bez poreza: 4.162,50 din.
Količina:  
   - ILI -   

SparkFun Part Number: COM-09903

Opis: LinkM je USB adapter koji adresira dve najčešće tražene karakteristike BlinkM-a. Omogućava da programirate BlinkM bez postavljanja posebnih I/O ploča kao što je Arduino. Takođe vam dozvoljava da programirate ili upravljate sa više BlinkM-ova istovremeno. Uključite ga, priključite na BlinkM, pokrenite BlinkM Multitrack Sequencer i započnite programiranje BlinkM-a. Ne zahteva drajvere (kada se koristi sa većinom operativnih sistema), dodatni softver ili hardver. BlinkM se prodaje odvojeno.

Karakteristke:

  • Nisu potrebni drajveri. Identifikuje sebe kao USB Human Interface (HID) klasu uređaja koje podržavaju skoro svi operativni sistemi bez dodatnih drajvera.
  • Nema izloženih komponenti. Zahvaljujući  tvrdom plastičnom kućištu pogodan je za dugotrajno korišćenje.
  • Sinhronizuje grupe BlinkM-ova sa  metronome signalom  tako da se njihovi izlazi ne razilaze tokom vremena (ovo čak radi i kada je LinkM povezan samo na napajanje kao što je iPod USB punjač).
  • Radi kao generčki USB->I2C uređaj čineći ga kompatibilnim sa stotinama standardnih I2C uređaja.
  • Sadrži I2C buffer čip tako da može da radi sa dugačkim I2C bus kablovima.
  • Open Source firmver raspoloživ iz Google koda
  • Open Source biblioteke za C, Java i Processing koje rade na Mac OS X, Windows XP/7 i Ubuntu Linux operativnim sistemima takođe raspoložive iz  Google koda.
  • Radi kao I2C master sa ugrađenim BlinkM metronomom za sinhronizaciju grupa BlinkM-ova tako da im se izlazi ne razilaze tokom vremena
  • Dodatni I/O pinovi na ploči. AVR hakeri mogu da otvore kućište da bi pristupili digitalnim I/O pinovima i koristili LinkM kao samostalnu  mikrokontrolersku platformu.

Dokumenti:


* Originalni opisi i fotografije SparkFun-ovih proizvoda korišćeni su uz dozvolu Sparkfun-a.

Tagovi: blinkm
Created by 012LAB - Electronics for Everyone
012LAB - Electronics for Everyone, Beograd, Srbija © 2017