Kućište za PiFace - providno (PiFace Enclosure - Clear Plastic), PRT-12844

Kućište za PiFace - providno (PiFace Enclosure - Clear Plastic), PRT-12844

Kućište za PiFace - providno (PiFace Enclosure - Clear Plastic), PRT-12844
Kućište za PiFace - providno (PiFace Enclosure - Clear Plastic), PRT-12844 Kućište za PiFace - providno (PiFace Enclosure - Clear Plastic), PRT-12844 Kućište za PiFace - providno (PiFace Enclosure - Clear Plastic), PRT-12844
Marka: Raspberry Pi
Šifra artikla: 012LAB-10211
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 1.695,00 din.
Cena bez poreza: 1.412,50 din.
Količina:  
   - ILI -   

SparkFun Part Number: PRT-12844

Opis: Raspberry Pi je omiljeni mini računar mnogima i dodavanjem PiFace digitalne ploče za proširenje otvaraju se nove mogućnosti i poslednja stvar koju želite je da se nešto loše desi. Zašto ih ne biste zaštitili sa jednim plastičnim kućištem? Ovo kućište štiti Raspberry Pi i PiFace digitalnu ploču za proširenje od predmeta poput žica koje bi mogle izazvati kratak spoj, a istovremeno obezbeđuje pun pristup ploči. Jednostavno ubacite RPi u donji deo kućišta i zatvorite.

Ovo kućište je providno pa možete videti vaš Raspberry Pi i PiFace i lako napraviti potrebna podešavanja. Kućište ima otvore za pristup svim mogućim konektorima, pin letvicama, tasterima, priključcima koji se zatežu vijcima  i džekovima koji se nalaze na Pi-ju i PiFace. Ovo je veoma praktična kutija i kad jednom u ruke uzmete Raspberry Pi i PiFace poželećete da nabavite jednu i smestite ih unutra. 

Dokumenti:

 


* Originalni opis SparkFun proizvoda su korišćeni uz dozvolu Sparkfun-a.

Created by 012LAB - Electronics for Everyone
012LAB - Electronics for Everyone, Beograd, Srbija © 2017