Providno kućište za Raspberry Pi kamera modul (Raspberry Pi Camera Case-Clear Plastic), PRT-12845

Providno kućište za Raspberry Pi kamera modul (Raspberry Pi Camera Case-Clear Plastic), PRT-12845

Providno kućište za Raspberry Pi kamera modul  (Raspberry Pi Camera Case-Clear Plastic), PRT-12845
Providno kućište za Raspberry Pi kamera modul  (Raspberry Pi Camera Case-Clear Plastic), PRT-12845 Providno kućište za Raspberry Pi kamera modul  (Raspberry Pi Camera Case-Clear Plastic), PRT-12845
Marka: Raspberry Pi
Šifra artikla: 012LAB-10212
Raspoloživ: Možete naručiti e-mejlom
Cena: 1.495,00 din.
Cena bez poreza: 1.245,83 din.
Količina:  
   - ILI -   

SparkFun Part Number: PRT-12845

Opis: Raspberry Pi je mnogima omiljeni mini računar i dodavanjem kamera modula ili Pi NoIR modula otvaraju se mogućnosti pravljenja video i foto zapisa i poslednja stvar koju želite je da se nešto loše desi vašem Pi-ju ili kameri. Zašto ne zaštitite vašu kameru sa nekim od ovih plastičnih kućišta? Ovo kućište štiti Raspberry Pi kameru od predmeta poput žica koje bi mogle izazvati kratak spoj, a istovremeno obezbeđuje pun pristup ploči. Jednostavno ubacite RPi kameru u donji deo kućišta i zatvorite.  

Ovo kućište je providno pa možete videti vaš kamera modul i lako uraditi potrebna podešavanja. Kućište ima otvore za priključenje kamere ribbon trakom na CSI na vašem Raspberry Pi, otvor u prednjem delu kućišta za objektiv kamere i dva otvora za montiranje na zid sa zavrtnjima. Ovo je  jako izdržljivo kućište i odlično će zaštiti vaš Raspberry Pi kamera module.

Dimenzija: 5 x 5 x 3 cm 

Dokumenti:

 

Created by 012LAB - Electronics for Everyone
012LAB - Electronics for Everyone, Beograd, Srbija © 2017