SparkFun BeagleBone Black protoploča (SparkFun BeagleBone Black Proto Cape), DEV-12774

SparkFun BeagleBone Black protoploča (SparkFun BeagleBone Black Proto Cape), DEV-12774

SparkFun BeagleBone Black protoploča (SparkFun BeagleBone Black Proto Cape), DEV-12774
SparkFun BeagleBone Black protoploča (SparkFun BeagleBone Black Proto Cape), DEV-12774 SparkFun BeagleBone Black protoploča (SparkFun BeagleBone Black Proto Cape), DEV-12774
Marka: Beagle
Šifra artikla: 012LAB-10442
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 1.495,00 din.
Cena bez poreza: 1.245,83 din.
Količina:  
   - ILI -   

SparkFun Part Number: DEV-12086

Opis: Svi znamo da je BeagleBone Black zaista odličan, ali zar ne bi bilo dobro da kreiramo našu sopstvenu  ploču baziranu na našim potrebama? SparkFun BeagleBone Black protoploča  je dobar način da napravite protipove ili dizajnirate prilagođene ploče i omogućite pristup svim gpio pinovima raspoloživim na BeagleBone Black ploči. Protoploča se lako uklapa sa BeagleBone Black i daje vam veliku površinu za pravljenje prototipova, dve crvene LED diode za korisničke aplikacije ili otklanjanje grešaka, kao i pristup praznoj EEPROM memoriji koja je odlična za čuvanje podataka o rasporedu pinova. Svaka BeagleBone Black protoploča nudi dosta prostora za pravljenje prototipova sa .1" razmakom između rupa. Postoje dve magistrale za dovođenje napajanja sa uzemljenjem na obe strane ploče. Sa ovom protopločom ne bi trebali imati problema prilikom  dizajniranja i projektovanja bilo kakvih dodataka koje možete da priključite na vaš BeagleBone Black.

Napomena: Ova ploča ne sadrži konektore, želeli smo da vam damo mogućnost da izaberete one koji odgovaraju vašim potrebama.

Karakteristike:

  • Velika površina za izradu prototipova 
  • 2 LED diode opšte namene
  • 5V, 3.3V, & GND Pinovi izvedeni na obe strane protoploče
  • EEPROM prazna memorija

Dokumenti:

 


* Originalni SparkFun opisi i slike proizvoda korišćeni su uz dozvolu Sparkfun-a.

 

Created by 012LAB - Electronics for Everyone
012LAB - Electronics for Everyone, Beograd, Srbija © 2017