ProtoSnap - LilyPad razvojna ploča (ProtoSnap - LilyPad Development Board), DEV-11262

ProtoSnap - LilyPad razvojna ploča (ProtoSnap - LilyPad Development Board), DEV-11262

ProtoSnap - LilyPad  razvojna ploča (ProtoSnap - LilyPad Development Board), DEV-11262
ProtoSnap - LilyPad  razvojna ploča (ProtoSnap - LilyPad Development Board), DEV-11262 ProtoSnap - LilyPad  razvojna ploča (ProtoSnap - LilyPad Development Board), DEV-11262 ProtoSnap - LilyPad  razvojna ploča (ProtoSnap - LilyPad Development Board), DEV-11262 ProtoSnap - LilyPad  razvojna ploča (ProtoSnap - LilyPad Development Board), DEV-11262
Marka: SparkFun
Šifra artikla: 012LAB-10338
Raspoloživ: Možete naručiti e-mejlom
Cena: 6.995,00 din.
Cena bez poreza: 5.829,17 din.
Količina:  
   - ILI -   

SparkFun Part Number: DEV-11262

Opis: ProtoSnap serija je novi način da napravite prototip za vaš projekat bez perforiranih ploča. Sve je ožičeno zajedno na jednoj ploči što olakšava  ispitivanje mogućnosti komponenti pre njihove ugradnje u projekat. Kombinovanjem LilyPad  osnovne ploče sa drugim LilyPad komponentama kao što su zujalica, vibracioni motor, RGB LED dioda, dugme, prekidač, pet LED dioda, senzor osvetljenosti i temperaturni senzor, ova ploča vam omogućava da zaronite u svet elektronike. Kada naučite da programirate LilyPad Arduino osnovnu ploču, moći ćete da je rastavite na komponente i istražite sve mogućnosti LilyPad platforme. Urađene su neke male promene u odnosu na poslednju reviziju koje će vam olakšati da ga koristite. Ali princip rada je ostao isti, ne brinite! Ovaj komplet ne uključuje USB kabl. Potreban vam je USB mini na B za  FTDI osnovnu ploču.

Napomena:  Obratite pažnju ako koristite bateriju iz ovog kompleta za pravljenje predmeta koji se oblače. Kada koristite provodnu nit, kratak spoj  u provodnoj niti može dovesti do stvaranja varnica i toplote. Preporučujemo korištenje dugmastih baterija za početnike.

Napomena:  Zbog isporuke baterije koja je deo ovog kompleta, rok isporuke je malo duži.

Uključeno:

Komplet uključuje još:

Dokumenti:


* Originalni opisi i slike SparkFun proizvoda korišćeni su uz dozvolu Sparkfun-a.

 

Created by 012LAB - Electronics for Everyone
012LAB - Electronics for Everyone, Beograd, Srbija © 2017