EasyDriver - pokretač (drajver) koračnog motora (EasyDriver - Stepper Motor Driver), ROB-10267

EasyDriver - pokretač (drajver) koračnog motora (EasyDriver - Stepper Motor Driver), ROB-10267

EasyDriver - pokretač (drajver) koračnog motora (EasyDriver - Stepper Motor Driver), ROB-10267
EasyDriver - pokretač (drajver) koračnog motora (EasyDriver - Stepper Motor Driver), ROB-10267 EasyDriver - pokretač (drajver) koračnog motora (EasyDriver - Stepper Motor Driver), ROB-10267 EasyDriver - pokretač (drajver) koračnog motora (EasyDriver - Stepper Motor Driver), ROB-10267 EasyDriver - pokretač (drajver) koračnog motora (EasyDriver - Stepper Motor Driver), ROB-10267 EasyDriver - pokretač (drajver) koračnog motora (EasyDriver - Stepper Motor Driver), ROB-10267
Marka: SparkFun
Šifra artikla: 012LAB-10181
Raspoloživ: Povučen iz proizvodnje/prodaje
Cena: 0,00 din.
Cena bez poreza: 0,00 din.
Količina:  
   - ILI -   

NAPOMENA: Ovaj artikal se više ne proizvodi. Njegovu zamenu možete naći na našem sajtu.

 

SparkFun Part Number: ROB-10267

Opis:  EasyDriver je jednostavan za korišćenje pokretač (drajver) koračnog motora, kompatibilan sa svim uređajima koji mogu dati digitalni izlaz od 0 do 5V impulsno (ili od 0 do 3.3V impulsno ako je SJ2 kratko spojen na EasyDriver). EasyDriver zahteva napon od 7V do 30V za napajanje motora i može napajati bilo koji koračni motor. EasyDriver ima na ploči regulator napona za digitalne interfejse koji može biti podešen na 5V ili 3.3V. Povežite 4-žični koračni motor i mikrokontroler i imaćete preciznu kontrolu motora! EasyDriver upravlja bi-polarnim motorima i motorima povezanim kao i bi-polarni. Npr. 4,6 ili 8 žičnim koračnim motorima. U ovoj verziji (v4.4) ispravljena je greška u označavanju na ploči min/max podešavanja.  Ovo je najnovija verzija EasyDrivera V4 koju je dizajnirao Brian Schmalz. Pruža mnogo veću fleksibilnost i kontrolu vašeg koračnog motora, u odnosu na starije verzije. Pinovi za selekciju mikrokoraka (MS1 i MS2) na A3967 ploči su izvedeni i dozvoljavaju podešavanja sa mikrokoračnom rezolucijom.  Pinovi za uključivanje i  uspavljivanje su takođe izvedeni za dodatnu kontrolu.

Napomena: Ne povezujte i ne isključujte motor dok je EasyDriver pod napajanjem. To može izazvati trajno oštećenje A3967 integrisanog kola.

Karakteristike: 

  • A3967 mikrokoračni pokretač (drajver) 
  • MS1 i MS2 pinovi izvedeni za izmenu mikrokoračne rezolucije na pun, pola, četvrtinu i osminu koraka (u startu podešeno na osminu) 
  • Komaptibilan sa 4, 6 i 8 žičnim koračnim motorima  
  • Podešavanje kontrole struje od 150mA/fazi do 750mA/fazi 
  • Napon napajanja u opsegu od 7V do 30V. Viši napon, viši obrtni momenat pri većim brzinama.

Dokumenti:

 


* Originalni opisi i fotografije SparkFun-ovih proizvoda su korišćeni uz dozvolu Sparkfun-a.

 

Created by 012LAB - Electronics for Everyone
012LAB - Electronics for Everyone, Beograd, Srbija © 2017