Kućište za Raspberry Pi - plavo (Pi Tin for the Raspberry Pi Blue), PRT-11981

Kućište za Raspberry Pi - plavo (Pi Tin for the Raspberry Pi Blue), PRT-11981

Kućište za Raspberry Pi - plavo (Pi Tin for the Raspberry Pi Blue), PRT-11981
Kućište za Raspberry Pi - plavo (Pi Tin for the Raspberry Pi Blue), PRT-11981 Kućište za Raspberry Pi - plavo (Pi Tin for the Raspberry Pi Blue), PRT-11981 Kućište za Raspberry Pi - plavo (Pi Tin for the Raspberry Pi Blue), PRT-11981
Marka: Raspberry Pi
Šifra artikla: 012LAB-10200
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 1.395,00 din.
Cena bez poreza: 1.162,50 din.
Količina:  
   - ILI -   

SparkFun Part Number: PRT-11981

Opis: Raspberry Pi je mali računar omiljen svima i poslednja stvar koja biste želeli je da mu se nešto loše desi. Zašto ga onda ne biste zaštitili ovim providnim plastičnim kućištem? Ova kućište štiti Raspberry Pi od predmeta poput žica koje bi mogle izazvati kratak spoj, a istovremeno obezbeđuje pun pristup ploči. Jednostavno ubacite RPi u donji deo kućišta i zatvorite.  Ovo kućište je zapravo providno sa plavim nijansama i jako je zgodno za čuvanje vašeg Raspberry Pi.

Kućište ima otvore za pristup USB portova, Etherneta, SD kartice, HMDI kablova, kompozitnog videa, audija, CSI i JTAG konektora kao i stopice i ventilaciju koje ploči osiguravaju adekvatno hlađenje i prilagodljivu montažu na zid. Sve statusne LED diode na Pi-ju su vidljive kroz kućište zahvaljujući svetlovodima u kućištu. Ovo je veoma praktična kutija i kad jednom u ruke uzmete Raspberry Pi poželećete da nabavite jednu i stavite ga unutra. 

Dimenzije: 9.5x6.2x2.7cm

Dokumenti:

 


* Originalni opisi i fotografije SparkFun-ovih proizvoda korišćeni su uz dozvolu Sparkfun-a.

 

Created by 012LAB - Electronics for Everyone
012LAB - Electronics for Everyone, Beograd, Srbija © 2017